Jak použít šalvěj bílou?

 

Zapalte svazek šalvěje a nechte rozhořet, po chvilce sfoukněte plamínek a nechte doutnat na nehořlavé podložce.

♥ Obejděte prostory, které chcete očistit od negativní energie. Při vykuřování by se měl dým pokud možno dostat do všech koutů. Mějte zavřená okna a dým nechte v prostoru chvíli působit. Před vstupem do místnosti počkejte, až se kouř rozplyne a místnost řádně vyvětrejte, abyste všechnu negativitu poslaly ven.

♥ Můžete také kouř nasměrovat k sobě a očistit tak svoji mysl od negativních myšlenek. Může vám to pomoci zlepšit náladu. Tradice naznačuje, že vykuřování může člověku doslova zvednout náladu a zahnat negativitu.

♥ Vykuřování přináší výborný účinek především pro kameny, jež pomáhají harmonizovat jednotlivé čakry. Směs lze použít pro všechny kameny, protože vykuřování je jedním z nejlepších způsobů očisty a dobíjení kamenů.

BONUS Šalvěj je nádherné vykuřovadlo s božským aroma, čisté a jednoduché. Skvěle funguje také jako bezchemický osvěžovač vzduchu nebo regulátor zápachu.

Pokud chcete s vykuřováním přestat, odstřihnete doutnající část a nechejte ji dohořet nebo uduste zapíchnutím do misky s pískem. Můžete použít opakovaně.

S láskou a péčí vaše LuJi. ♥